Truyện Ma Có Thật Lời nói đầu tiên gửi đến các bạn . Đây là trang web truyện ma có thật được sưu tầm từ nhiều nguồn trên mạng . Tại TruyenMaCoThat.Net các bạn có thể Doc Truyen Ma và Nghe Truyen Ma cực kỳ rùng rợn. Được những nhân chứng sống kẻ lại mang đậm tính ma quái Việt Nam. buc anh ky quai 2 Truyen ma Co That Ma là một khái niệm trừu tượng, một phần phi vật chất của một người đã chết (hay hiếm hơn là một động vật đã chết). Theo quan niệm của một số tôn giáo và nền văn hóa, con người gồm thể xác (mang tính vật chất) và linh hồn (mang tính phi vật chất). Khi thể xác chết, linh hồn xuất khỏi thể xác. Nếu linh hồn đó không có cơ hội đầu thai hoặc nơi trú ngụ chung với các linh hồn khác mà tương tác với cõi thực có con người sẽ gọi là “ma”, “hồn ma”, “quỷ”; nhưng nếu các phần phi vật chất đó tương tác với cõi thực của con người theo tình cảm, theo trách nhiệm được giao của các tôn giáo thì lại gọi là “hồn”, “linh hồn”, “thánh”, “thần”, “thiên sứ” . Và khi Doc Truyen Ma và Nghe Truyen Ma của TruyenMaCoThat.Net các bạn nhớ là nó chỉ mang tính chất giải trí thôi nhé các bạn đừng nên tín quá nhiều cũng như cố gắng tìm mọi cách để nhìn thấy ma nhé thật không tốt chút nào ??? . Chúc các bạn có những phút giây giải trí thật sử thoải mái cùng với TruyenMaCoThat.Net Truyen Ma Co That – Doc Truyen Ma Co That – Nghe Truyen Ma Co That miễn phí tại TruyenMaCoThat.net truyen ma nguyen ngoc ngan truyen ma kinh di mystoningtongarden.com

Alimony Order Against Unemployed Lawyer Overturned

In a decision to be released next week, Keller vs. Keller,  the Connecticut Appellate Court has overturned a hefty order of alimony and support entered by a Superior Court judge.

The Defendant husband held a law degree from Columbia University and was licensed to practice in two states.  After a brief practice, he had gone into finance and most recently had owned a hedge fund that had , at first, done very well but had later turned sour. At the time the order entered, the fund was closed. The evidence showed that  Attorney Keller had no income and the family was living on borrowed money and the last of their liquid assets.

In Connecticut and elsewhere, judges may make orders of alimony and support based on a finding that the payor has earning capacity even if he or she is unemployed or underemployed.  Tn the Keller case, the judge did just that, finding that Attorney Keller had a gross earning capacity of $25,000 per month.  Based on that finding, the court ordered him to pay combined alimony and support of $9,000 per month during the pendency of the case.

The Appellate Court overturned the order, not because the lower court did not have discretion to consider earning capacity but because the court failed make a finding as to Attorney Keller’s net earning capacity.   Under Connecticut law, orders of alimony and support must be based on net income whether that income is real or merely imputed.

The lesson for litigants hoping to obtain orders against their unemployed or underemployed spouse is to present evidence specifically on the subject of what they believe their spouse could earn after taxes.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s